Кошик 0 Список бажань 0 Account
Меню
Слава Україні! Героям слава! Все буде Україна! 
Графік роботи: Пн-Пт: с 10 до 18, Сб: с 10 до 17, НД: ВИХІДНИЙ
Наша адреса: Україна, м Київ, Софіївська Борщагівка,
вул. Івана Франка 5
Україна, м Київ, Софіївська Борщагівка,
вул. Івана Франка 5
Пн-Пт: с 10:00 до 18:00
Сб: с 10:00 до 17:00
Нд: вихідний

Розширювач арки Nissan Rogue – додатковий захист та естетика

Декоративний елемент виготовлений у формі арки, тому забезпечує захисну функцію, підвищуючи стійкість покриття крила при попаданні в них каміння та інших предметів, що летять з-під коліс. Розширювач крила Nissan Rogue створює додатковий захист арки крила, що бере на себе удар. При сильному пошкодженні потребують заміни.

Розширювач арки Nissan Rogue – додатковий захист та естетика

Японські розробники зробили все можливе, щоб на автомобілі Nissan Rogue було зручно долати відстані в суху погоду та дощ без дискомфорту для водія та шкоди для автомобіля. Передбачено розширювач арки Rogue, який зможе виключити негативний вплив їзди по мокрій дорозі: бруд, камінці, ком бруду і т.д. виявляються на кузові авто або б'ють його, дряпаючи. Багато водіїв доповнюють дизайн кузова цими елементами – надають більш брутального та виразного вигляду транспортному засобу.

Навіщо потрібні розширювачі арок Ніссан Рог?

Розширювачі арок Ніссан Рог стануть засобом профілактики для ремонту колісних арок, що обходиться значно дорожче. Це накладка із пластику, яка встановлюється на крила. Декоративний елемент виготовлений у формі арки, тому забезпечує захисну функцію, підвищуючи стійкість покриття крила при попаданні в них каміння та інших предметів, що летять з-під коліс. Розширювач крила Nissan Rogue створює додатковий захист арки крила, що бере на себе удар. При сильному пошкодженні потребують заміни.

Як проводиться встановлення/заміна розширювачів арок Nissan Rogue?

Заміна або встановлення розширювальної арки – простий процес, з яким впорається людина без спеціальних навичок, потрібно дотримуватись інструкції:

  1. вимийте колісні арки насухо і висушіть їх;
  2. щільно притисніть молдинг крила до поверхні.

Зважайте на те, що при мінусовій температурі молдинг крила для Nissan Rogue встановлювати не рекомендується. Додатково використовують фен для нагрівання деталі.

Де купити розширювачі арок Nissan Rogue в Україні?

Якщо потрібно купити розширювачі арок Nissan Rogue в Україні, можете звернутися на розбирання в Києві або іншому великому місті України, де запропонують Б/У молдинги для крил. Коштують такі деталі дешевші, але якість залишає бажати кращого – великий знос кріпильних кліпс, погано кріпляться.

Оптимально – купити оригінальний розширювач для арки у магазині PR-AVTO, де буде представлено декілька виробників крила. Вся продукція сертифікована та ідеально підходить під конкретний автомобіль. За складнощів під час вибору, можете розраховувати на підтримку досвідченого консультанта. Доставка здійснюється по всій Україні.

Відгуки читачів
Увійдіть до особистого кабінету або зареєструйтесь перед тим, як написати відгук
1
false
false
true
Вилучити
Змінити
tr