Кошик 0 Список бажань 0 Account
Меню
Слава Україні! Героям слава! Все буде Україна! 
Графік роботи: Пн-Пт: с 10 до 18, Сб: с 10 до 17, НД: ВИХІДНИЙ
Наша адреса: Україна, м Київ, Софіївська Борщагівка,
вул. Івана Франка 5
Україна, м Київ, Софіївська Борщагівка,
вул. Івана Франка 5
Пн-Пт: с 10:00 до 18:00
Сб: с 10:00 до 17:00
Нд: вихідний

Купити замок для капота Ніссан Рог для захисту авто

Штатний замок, встановлений японським брендом, відрізняється високою надійністю. Але, якщо відбулася поломка замку через ДТП або в процесі експлуатації, необхідно провести заміну на якісний аналог. Штатний замок на Nissan Rogue повністю блокує доступ до підкапотного простору, надійно захищаючи двигун та інші системи.

Купити замок для капота Ніссан Рог для захисту авто

Замок для капота на Nissan Rogue – деталь, призначена для блокування доступу до підкапотного простору транспортного засобу. Дорожньо-транспортні пригоди, тривала чи неправильна експлуатація замку можуть порушити його роботу та основні системи автомобіля залишаються без захисту від зловмисників. Щоб вирішити проблему, необхідно купити оригінальний замок капота Ніссан Рог. Купуйте тільки сертифікований товар.

Замок капота на Nissan Rogue – навіщо він потрібний?

Штатний замок, встановлений японським брендом, відрізняється високою надійністю. Але, якщо відбулася поломка замку через ДТП або в процесі експлуатації, необхідно провести заміну на якісний аналог. Штатний замок на Nissan Rogue повністю блокує доступ до підкапотного простору, надійно захищаючи двигун та інші системи. Встановивши замок на капот, ви не дасте можливості:

  • вимкнути сигналізацію на автомобілі;
  • заводити транспорт за допомогою автономної системи живлення;
  • замінити контролер керування двигуном;
  • добратися до діагностичного роз'єму;
  • вплинути на АКПП/МКПП.

Зловмисник не зможе вкрасти фари, акумулятор та інші цінні деталі, які зазвичай є метою злому. Це дозволить захистити транспорт від угону, а також зберегти всі запчастини в цілості та безпеці.

Замки для капота Nissan Rogue (Ніссан Рог) від інтернет-магазину PR-AVTO

Купити замки для капота Ніссан Рог можна на розбиранні, де представлені б/у запчастини зі значним зносом. Наш інтернет-магазин пропонує замки для капота Nissan Rogue від японського виробника. Вся продукція оригінальна, тому проходить контроль якості та випробування під час виробництва. Замки здатні витримати удари, тиск та тертя, зберігаючи працездатність.

Вся продукція сертифікована, що гарантує високу безпеку транспортного засобу. Розробили зручний каталог, в якому зможете підібрати потрібний варіант для себе. За складнощів під час вибору можете розраховувати на підтримку менеджера-консультанта.

Ціна на замок капота Nissan Rogue є нижчою, ніж в інших магазинах. Для оптових покупців та сервісних центрів – знижки. Доставка по всій Україні. У Києві пропонуємо кур'єрську доставку в день замовлення.

Відгуки читачів
Увійдіть до особистого кабінету або зареєструйтесь перед тим, як написати відгук
1
false
false
true
Вилучити
Змінити
tr